:.Welcome TO.:

Tuesday, September 8, 2009

sAlaH kU(^_^)

smlam akak aku col tya pasal gambar nk wat lesen mtor(nk bru lesen)
entah naper la tiba2 jer aku naik marah kat akak aku...
lpas 2 dia pon mla terasa ngan aku..
trus ltak pon tanpa ucap salam pon..
lpas 2 tibe2 jer aku ase bersalah kat akak aku..
aku trus msj dia..
mntak maaf..
nk tau dia ckap per?
my sis said:aku xmrh kat mu.aku pham mu nk mrah aku cz aku xatr duit ke mu 2 bln dah.aku nk wat mcmana bibah(adk aku yg bongsu)nk nangis dah aku ckp xjd bli dia kain tudung.aku bkn xnk msk duit ko mu dgn xnk bli kain tudung ko bibah(adk aku).tp aku btul2 xde duit.aku thu mu xde duit tp aku nk wat mcmana smua bnda pkai duit.mkn aku pon gna duit syiling.nti ada duit aku msk la..mybe lpas raya aku wi.nk wat mcmana rezeki bln ni xbyk.
sedih tau bca msj ni..
tp ada lg...
aku slh krna slh tafsir family aku.
my sis said:mu xleh slh kn dia.mcmana susah dia ABAH xpernah xbg duit tiket ke mu.pah 2 dia jgk snggup g atar mu stesen bas ngn mtor mlm2 klu x ujan.mu nk mkn aper bln pose abah bli ko mu. MA plak slalu tye mu xde tepon ke?mu bka ngn gapo la sna?mlh msa aku oyak mu mrh aku.mu tau dia ckp per?mu lth kali xmkn byk kat sna.sbb 2 mu mrh aku..pasal gambar aku ngn abah xpakse tp dia tkt raya nti susah mu nak g mana2.dia tau mu 2 jnis x lekat kat umah 2 jer..dia tau per yg ank2 dia nk cme cra dia jer lain ckit dri org len..tp kasih sayang dia lbh dri org lain cbe mu banding ngn kwn2 mu 2.mu kna la pham.
smlm aku nangis bla bca msj kak aku 2..
kte2 dia menusuk kalbu...
ma abah kak long maaf kn aku..
xterniat pon nak wat korang mcm 2..
mybe aku bkn ank yg baik..
selalu lpa jsa org 2a..
aku sayang ma abah n kak long.
sayang sangat2..
aku xnk paper jadi kat family kita ni...
aku akn ingat pesan ma..

No comments:

Post a Comment

:.Search Tab.:

:.Counter.:

:.cute cursor.:

My Melody Crying

:.Background.: