:.Welcome TO.:

Friday, January 29, 2010

dia kata~~

bla jumpe ada2 je dia gtau...
kali ni dia kata nk jd artis lak...
nk masuk AF8..
aku xmo dia jd artis..
dia jd org biasa pon dah ramai org minat..
ni nk jd artis lak...
aku tkt kehilngan dia...
tkt sgt2...
dia kata jgk jgn curang..
sentiasa jga cincin yg dia beri..
klo hilang tu tanda aku xsyg dia..
aku syg sgt2 kat dia..
aku benar kan dia g odition AF8..
aku xnk hampakan dia..
aku harap dia xlpakan aku...
jgn jd macam mawi...
lupa pada kasihnya..
xnk dia jd mcm tu..
nk dia jd yg sekarang..
yg sentiasa sayang pada ku..
xnk khilangan dia..
dia lah segalanya buat ku...
dialah nyawaku..
ya ALLAH berkati la setiap ape yg dia lakukn..
selamatkan lah dia dri segala kesushan dan bahaya...
jdkan lah dia seorg yg sgt bahagia...

Friday, January 15, 2010

..semalam yang indah..

pagi2 lagi aku dah siap2 g kelas..kelas ECO ngn MADAM ROHIDA..best giler la blajar ngn dia...seronok dgr dia bercerita..mcm2 crita dia kongsi ngn kitorang..yg part paling best pasal cter lfamily dia..tambah2 ari ni ari jumaat ari yg mana klas x byk ngat...abis jer kels eco aku msk lak klas AIS... lucturer ni paling best.. blajar2 jer trs wat POP KUIZ..pning kitorang jap..dah la nota xde agi..aper pon kitorang enjoy dalam klas ni...byk games yag MADAM NATASHA buat..so xde boringnyer..
lpas kelas trus jer blik..rancang nk kuar pg pasar mlm tapi xjd lak..bkn pe pakwe ku nk datang hantar DURIAN..lpas antar dia trus blik..pe lagi aku naik blik trus melahap durian tu ngn kwn2 aku .. NADHIRAH n PIETHA..bkn main manis ag durian tu..rase nk makn ag.. tp maklom la ssh nk cri durian yg btul2 sedap...lpas mkn kitorang kmas2 tkt IRA blik xmsk blik bdak tu..dia xska bau durian so kita berusaha menghilangkan bau itu..korang tau kitorang buang klit durian kat dalam toilat blog satu ag..
peh kiorang gelak nk pcah prut ase..yelah kitorang je yg ada kat hostel ni semua org kuar outing..bowing giler..lps tu ira col ckp dia duk kat pasar mlm..jd kitorang pesan bli mkanan ..NASI AYAM BOXING..mcm xde mknan lain kan...ish2 prut bsar.. tup2 membazir gak..kenyang...huk9..

Monday, January 11, 2010

cabaran buat ku

hari ni seperti biasa aku g klas...
ari ni aku mls nk sentuh fon...
klo dia ase dia perlukan aku dia akn cri aku..
klo x..
biala...
mls nk pk...
duit bku blm abis bayar semua ag...
nape lah ssh ngat nk byar ni..
erm ni smua kna tgk brape dlu...
bajet sume RM300..
tu untuk bku baru...
duit tiket blik raya cina ni xtau ag..
duit tiket lak RM60.80..tu pg blik..
erm duit mkn x kira ag..
cz mnggu ni aku PUASA...
blh la cover untuk mggu depan..
duit alaun lmbat ag...
jd kn la pandai berjimat cermat..
klo x...
mkn maggie la jwabnye...
huhuhu..
tp xkesah pon..
sebb dah biasa..
sebb sem lps pom mcm tu gak...
nasib2...
tu la nk sgt merantau..
mcm ni lah jdnye..

Sunday, January 10, 2010

CoMpLIcAtEd DaY..

SYAMILLL....aku benci nama ni..
selalu jer mnyusahkan aku..
dah la sekelas ngn dia lg sakit ati..
ingatkan senang ati rupa2nya skit ati benci meluap semua ada..
kenape la aku sekelas ngn dia n KEMBONG..
kenape???
xde org len ke???
musuh aku sejak sem 1 ag...
nasib baik aku ni sabar..
klo x truk bdak 2 aku krjakan...
ya ALLAH tbh kan lah hati ku menempuh hari yg akn mendtg...
AMIN....
erm...
2 subject MAKRO jer..
nsib baik subjet len x..
klo x naye aku..
blh jd gile aku..
harap2 sem depan bila aku amik FIN..
aku dah x sekelas ngn dia ag..
klo x xtau la..
masa yg menentukan..
tambah2 ari ni fist kelas..
erm semangat mesti ada..
cayuk2 gurls...do the best

Bermula la Peperangan

aku akn kembali ke kelas seperti biasa..
jd kna byk blajar..
fokus2 n fokus..
xleh main2 sem ni..
klo x naye aku..
semoga sem ni aku dapat meningkatkan pointer aku..
semoga aku akn berjaya..
doakan aku..
dan aku kembali menjalani hidup normal..
tiada kesunyian..
tiada lgi kesedihan..
hanya kegembiraan..
semoga ia berkekalan..
dont be strees anymore..
must relax and cool..
buat yg terbaik..
stdy hard..
DO THE BEST

Saturday, January 9, 2010

APO nAK dI KAto

erm apo nk d kto...
ari ni pakwe aku brigat bodo2 ngn aku...
msj ngn pompuan laen..
whatever...
biar la aku mls doh...
klo dia syg aku dia akn pk perasaan aku..
klo x..
biar la nk wat cam ner..
lgpon aku syg dia...
tapi aku harap pe dia buat dia akn ingat kat aku..
aku tau dia syg aku..
tp dalam ms yg same dia xleh hidup ngn sorang pompuan..
aku tau semua laki mcm tu..
bkn pakwe aku jerk..
tp laki2 kat dunia ni...
aku happy ngn dia..
tadi dia tersasul bahasakn dri dia papa..
sedang kan aku xpernah bhasakan dia papa pon..
watever la..
pk2 pon wat sakit ati je...
baik aku pk sal pelajaran aku..
tahun ni nk stdy je..
gwe tu no 2..
skrng ni nk fokus ngn stdy lu..
xnk repeat paper doh..
aku doh xse dok cni doh....
nk blik kg...

Thursday, January 7, 2010

TaHUN 2010 yG aMat BermakNa Buat ku..


Pertama sekalinya aku bahagia sangat sebb org yg aku syg berada dkat dgn ku...tiada kata lain selain aku bersyukur...dia semakin mesra dgn ku..dia sentiasa ada ketika aku mmerlukannya...kdg2 aku pk aper yg aku dah buat pada dia smpai dia berubah bgitu sekali..
ternyata kali ni dia btul2 syg kan aku...ternyata jarak yg aku lalui tanpa dia selama sebulan membawa hasil...lpas je JPAM hubungan aku n dia semakin mesra..tiada sakit ati tiada lg gnguan dri pompuan2 yg aku xknal...semua nya dah kembali normal..harap2 tiada lg dugaan aku ngn dia...semoga hubungan kami berkekalan..

Kedua tahun ni aku kna buat byk persediaan..thun ni aku repeat paper..jd kna byk blajar..jd aku xleh krap jumpe dia..harap2 dia paham..tahun ni thin belajar...erm...

aku RepEat paper MACROECONOMI....CeDih!!!!!

buat ma aku mintak mf coz sem lpas aku main2...sebab 2 aku FAIL dlm MAKROECONOMI..aku xska membaca..tambah2 lam bahasa english..aku bkan ulat bku..kadang2 tu ada gok ase nk bace tapi mlas 2 lbh byk dri rajin...insyaallah tahun ni aku akn buat yg terbaik tahun ni xmain2..xmsj...aku akn buat yg terbaik.. buat abang sokong la sayang dalam mengejar impian...semoga hubungan kita akan berkekalan sampai ke anak cucu...sayang cyung abang...

sedih tau dok repeat paper ni...sem ni aku kna drop 1 paper sebab nok cover paper MAKROECONOMI...pastu sem dpan kna drop lagi byk paper...klo dok rugi la aku...klo aku xdrop nti xleh grad..drop sem nk cover pointer sem2 lpas xse wi fail...miss cakap sem ni kna drop subjek FIN... sem dpan xtau la kna drop gapo...mudah mudahan sem ni aku xrepeat paper ag...

xboh doh repeat2 ni pnat la weyhhh...sem ni aku kna wat jadual waktu supaya x terbabas ag...cdih pk2...tp aku dok nangis pon..plik kan org len semua nangis...aku ati keras..
ssah nk nangis...kadang2 pk gok bkpo?? tapi benda dah jd...nk ubah pon xleh len la klo aku ada magis nk ubah semua tu...tkut cmpor mlu pon ada...tkt nyo suko kok rang...

tadi col ma gitau result pekse..ma marah gok..kte nya aku xdgr ckap org tua..mmg pon aku ni dgil..mls pon ada..tapi aku ni harapan keluarga..sanggup ke aku wat gni kat family aku ni???aku xnk hampa kan mereka..tapi?????xtau la....

ma abah tolong la bgi semangat kat anak mu ini...
abang doakan sayang tau...

Saturday, January 2, 2010

abang windu

thank sebb bg peluang kat cg tuk knal abg...
thank abg..
cyg abg..
muahx99.

:.Search Tab.:

There was an error in this gadget

:.Counter.:

:.cute cursor.:

My Melody Crying

:.Background.: