:.Welcome TO.:

Friday, November 11, 2011

BOLEH KER???

KALU tya hati mesti la xblh..hahaha..kadang2 tu pk blh ker kita merawt duka lara nih tnpa buat ape2 pom???ternya xblh..cz ia makn masa yg lame...pernah sorang kawan tu ckap"mmg ssh nk lupakan seseorg tu tp wat pe kita pk sal org tu sdng kan dia xpernh pk kan sal kita ni" pk2 blik ad btulnya ...erm jadi hidup ni mesti d trs kan walaupom tanpa sesiapa dcc..ops bkn2 my mom n my dad msh ada lg jd kita trskan hdp demi diorg k..hhahahaha..yakin la bahawa jdoh tu ada walaupom phit nk jumpe..tapi kna kna sabar n berani mncari kebenaran..tapi msh ad lg ke kebenaran dalm hidup ni..semua manusia sama jer..xdop yg benar pom...kalo kta tya"msh syg ker?""msh cinta ker?"mesti diorg jawb"sayang la""cinta la"tapi hati xpernh syg xpernh cinta pom..janji puas main2kan hati seseorang tu...kadng2 cinta tu xleh pakse..jgk xblh memksa seseorng tu...jd kita msti ikhlas jika "si dia "tu bersama sesiapa pom..cinta itu xbermkna memiliki tapi melihat dia bhagia...ckup la..doakan la kbhagiaan kpd pasangan kita tu..semoga kita sentiasa hapy dalm menempuh hidup ni..yakin la bhgia itu akan dantg pada kita kelak..cuma lambat atau cpat jer..

insyaallah

klu cter pasal hati ni esk lusa minggu2 bln2 tahun2 xkn habis...sebb hati ni yg main kan peranan dalam hidup yang memberi ransangan serta peranan dalm mmbuat kptsan..so enjoy la sepuas hati..jgn sesekali main kan hati org lain ..bkn ape tkt terkna btng hidung sendri jer...merana wooooo...hahahaha..

buat kekasih2 ku an tman2 ku..ku sayang kamo seperti mana kamo syg kan ak...so buat baik berpada pada buat jht jgn sekli..

k la selamat maju jya n selamat beramah..

assalamualaikum

"Love Sherry"

Wednesday, November 9, 2011

hati ku kosong!!!

yup mmg benar hati ku kosong sekarang ni..bab tu la ak lme x tulis entry kat sni..ak keliru..yup ak keliru..mana nk cari kerja..mana nk cri org???yup cri org...FIRMAN hilang...lpas excdent ari tu dia trs hilang dri hidup ak..dia pernah msj ak tu pom lps 2 3 hari dia excdent..truk jgk dia excdent..kepala pecah wooo...ak x p jguk dia pom..salh ke????tpi dia yg xbagi..dia pernah ckap kat ak" b akn cri syng bila b dah sembuh sepenuhnya" tpi hati ni xsabar2 jgk...adakah dia msih sygkan ak atau sebaliknya??ermmmm penat la...

ada hari tu ak col abg dia nk ckp ngn dia..jgn slh paham wei..tpn dia hilang bab tu ak col abg dia bkn nk ngorat abg dia pom..lgpom abg dia dah ad bini la wei..hahaha...tiga hari berturut-turut ak cari dia tp dia mcm ngelak jer dri jumpe ak..ape salh ak??? ak nk tau sama ada dia msh syg kn ak atau pom x..tu jer??salah ker???

kadang2 tu ak ase nk nangis jer tp air mata ni dah kering kot...adakah dia bkn jodoh ku???ermm..xtau...mybe ak kna hidup single kot..yup single is better than couple...ye ye ye..erm single la wei xdop la skit hati cz rindu cz benci cz xmsj cz xcol cz x ambil thu n mcm2 la...hahahaha...

merana ak merana
dtinggalkan oleh kekasih..
hahaha...
lalalala

sedih woooo...k la ak chou lu..

"LOVE SHERRY"

Wednesday, August 10, 2011

Selamat Tinggal


Gambar kat bawah tu merupakan gambar ak n staff tempat ak parktikal..
memang best la..
kate BOBOI BOY..
"Terbaik"

apepom kenangan ni xkan ku lupakan..
dan hri ni merupakan last day ak berada disini..
thank buat En.Mohd Rahim Cik Martini Pn. Syazila En Mohd Azahan En. Mohd Fahmi Pn. Nik Nor Suraini dan En.Bahayahkhi cz byk beri tunjuk ajar pada aq sepanjang ak berada disini..
jasa korang ak kenang sampai bila2..
hope korang xlupakan ak disini..

yang terpenting buat azahan cz dia yang byk membri tunjuk ajar pada saya..












kenangan bersama korang xkan ku lupakan...
"Love Sherry"

Sunday, August 7, 2011

...kebosanan...

hari ni hari isnin.
merupakan hari ke-8 berpuasa.
pnat 2 xilang lagi..
kerja kat office xdop pom.
maka bertmbah-tambah la pnat...
bercampur ngn xtau nk buat pe..

macam2 la ak kan.
erm lagi 3 ari lg ak berada dekat Pejabat MARA Daerah Pasir Mas.
semoga ak berada dlm kesempurnaan.
pada 21hb ni ak akn bertolak ke kuantan pahang.
hai kenangan lama dtg lg..
hope xgangu ak lg..

g sana utk atar report je n jumpe kwn2.
2 yg best berbuka puasa di sana..
huhuhu
best2..
ada sape2 nk join x?
klo ad cpat2 la beli tiket.
nti kehabisan tiket lak..

so jgn ketinggalan tau
ak g sana pom ingat nk cri brng wat raya n jumpe kekasih gelap..
hahaha
ada ke??
tu xpasti la..
yg pasti nk hantar report..
penting utk masa depan tau..

so korang.
ape brg yg murah dekat kuatan tu??
n pe perkembangn kuantan??

kubur!!!!
nk tgk kubur KOPI jgk...
hope pokok tempat ak n kwn2 ak tanam kopi tu msh ad n kuburnya msh ad di situ...
sedih kehilangan kucing tersayang...
klo la ak dapat jga ngn baik kan best.
.....


"Love Sherry"




Saturday, August 6, 2011

TENTANG cINta


PE PANDANGAN KORANG TENTANG CINTA???

adakah cinta 2 macam ni??
cinta yang mungkin kekal abadi atau sementara??
klo bukan kita sape lg??




atau
cinta yang kna reject n xdipandang oleh sesiapa pom..
carila cinta yang ikhlas bukan cinta monyet..



yang ni la cinta yang kita perlu cari..
cinta xdijual dimana-mana haya satu..
xmungkin di ganti or di beli..






jadi cri la cinta yang betul-betul bukan berlandas kan nafsu semata-mata tetapi berlandaskan agama hati dan keihlasan..cinta itu xperlu ditunjuk2 pada mereka yang tidak dikenali cukup la sekadar kita tahu bahawa cinta itu wujud..maka tiada la putus tunang,penceraian dan macam 2 lagi..ape yang penting dalam setiap pergaulan mesti ada kepercayaan dan keikhlasan..jgn pandang harta kerana harta cepat habis,jgn pandang rupa kerana kita akn tua..hargai depan mata..jgn disia-siakan ape yag ad...owh bulan owh bintang dan jga matahari..sinari la insan yang hidup dalam cinta...

"Love Sherry"

12 ogos a.k.a what??

msti korang tertya-tya kan??
ape mksd entry kali ni kan??
hahahaha..
12 ogos mean last day ak kat PEJABAT MARA DAERAH PASIR MAS(Praktikal)
kalo kat kelate ni 12 ogos 2 ari jumaat ..
so ak last ai khamis la cz kat sni office day dia sampai ai khamis jer
so lg se minggu lg la ak kat cni..
byk kenangan ak kat cni..
yg paling best tu dapat bos (EN.MOHD RAHIM BIN HAMAT) yang sporting habis..
hahaha..
seronok tau...
aper pon tahnk pada kak tini a.k.a pen.pgawai
kak sha a.k.a pen. pegawai gak..
dan kpada staff2 yg len cz bg ak tunjuk ajar..
len kali kita dapat bertemu lg...

jgn lupe kn ak ye???
sob2 sero nk jerit jer...
hahaha..

"Love sherry"

Monday, August 1, 2011

BULAN RAMADHAN





SELAMAT BERPUASA PADA BULAN RAMADHAN

INSAFI LA DIRI

TERAWIH TU JANGAN X PERGI LAK TAU

CAYOK2 KAWAN2 KU





"Love Sherry"

:.Search Tab.:

There was an error in this gadget

:.Counter.:

:.cute cursor.:

My Melody Crying

:.Background.: