:.Welcome TO.:

Wednesday, February 24, 2010

24/12/2010

kisah hidupku

abang cyg windu..
10 ari lg cyg dah nk blik kg..
mesti cyg windu abg..
btul ke cyg ni insan teristimewa abg?
cyg bahagia sgt..
tambah2 abg kte nk bertunang ngan cyg,,
lagi la berbunga hati nih..
cyg windu abg..
abg jgn tinggal kan cyg tau..
btul ke abg x nyesal knal cyg?
btul ke abg xkn tinggal kan cyg?
btul ke abg syg cyg?
btul ke abg setia ngn cyg?
btul ke abg jujur ngn cyg?
abg jgn kecewakan cyg tau..

bkn kisah ku

entah nape aku ase sakit ngat lam hati ni.
dulu aku xkisah org nk ckp pe sal aku..
tp skrng??
aku dah xthan..
ckit2 blh la..
tapi klo acap2 kali kena mana nk tahan..
tup2 ia telah menjadi nanah yg memakan dri..
tu yg paling aku xnk..
xnk sgt..
smpai kna bermasam muka..
tu bkn aku..
nape aku jd cam tu skali?
nape?
jahat sgt ke aku ni?
baik sgt ke org tu?
atau aku ni xknang budi..
sampai org wat aku cam nih..
biar la jnji org tu hapy..
aku dah penat..
penat sampai baca Yasin utk tenangkan dri..
biar masalh ni x mngngu aku lagi..
penat sesngat..
harap maklum,paklong,kaklong..
hahahaha...


kisah family ku

dapat ke family aku terima dia lam keluarga aku?
dia baik ngat..
semoga abah n ma trima dia seadanya..
tu doa aku..
aku xnk berada jauh dri dia..
semoga tiada halangan lagi..
ma terima lah dia sebagai menantu mu..
abah dia baik ngat..
dia syg kn kak nik..
syg sgt2..
terima lah dia..
aku jnji akn blaja bersngguh-sungguh..
sekiranya tiada halngan dlm hubungn nih..
AMIN....


Friday, February 19, 2010

kau yang ku sayang



kau nape kau lari bila aku pandang kau a
kau tahu aku tgk kau sebab tu la kau malu
tapi aku tau kau dah ada yg punya
tapi aku xkisah aku nak jgk kat kau
tapi aku x terdaya jadi aku terpakse lpas kan kau pergi

kerna kau yg ku sayang

MUNGKIN..






mungkin ini salah aku
mungkin ini silap aku mungkin aku yg terburu-buru mungkin aku masih xkenal siapa dia mungkin juga terlalu awal aku jtuh cinta mungkinkah semua ini terjadi tanpa sebab aku xtau tapi aku akn cuba supaya ia menjadi yg terbaik

hAri Ni


x taula

asyik nk gaduh je
jumpe je nk gaduh
wat muke je
skrng ni pon aku majuk
bkan nk pujuk pon
biar je cam tu
pakwe ape lah
pujuk la aku
aku nak dipujuk bkn xdipujuk
cepat la pjuk aku
xnk diam cam nih...


Thursday, February 18, 2010

CINTAKU HANYA UNTUK MU SAYANG

buat abg..
cyg sgt rindukan abg..
klo blh tiap2 hari nk duk ngn abg je..
cyg xkn lpaskan abg..
walau ape pon yg terjadi..
melain kan cyg xde jdoh ngn abg..
cyg selalu berdoa smga jdoh kita kekal..
tiada halngan..
tiada ganguan..
dri mana2 pihak..
dan semoga kita hadapi hri2 yg mndtg dgn tenang..
semoga ape yg kita hajati akn tercpai..
abg...
dunia ni sepi tanpa abg..
cyg nk abg hapy biar la cyg xhapy pon janji abg hapy..
cyg tau abg syg kat cyg gak..
tp cyg xleh nk cye kat abg 100%..
sebb msh ada byk bnda ag cyg xtau tntang abg..
sbb tu la kepercayan tu xsepnuhnya..
tp abg jgn ingat cyg xsyg abg..
cyg terlalu syg la..
cyg wat benda ni..
klo x cyg xamik pduli pon..
abg nk ke cyg xpduli kat abg??
ikut abg la nk wat per pon..
nk ke cam tu?
klo xnk abg kna la dgr ckap cyg..
cyg bkn nk jd queen control pon..
just nk abg jd seorg yg setia n jujur lam perhubungan..
xnk main2..
ngn org lain leh la..
tp zx pada cyg..
INGAT TUHHH!!!!!!!!!!!!

Thursday, February 11, 2010

..aku dan drinya..


jalin mesra antara kita xmungkin akan terlerai byk benar dugaan n cabaran yg perlu di hadapi tiada kekangan tiada ganguan yang penting kita hidup bahagia dan kekal abadi tiada duka tiada sensara tiada kecewa tiada mati yg penting life msti d teruskan jgn kerana benda kecil kita jdikan ia sebagai alasan utk menjauhkan jarak kita jgn jdikan punca2 yg pendek menjadi panjang

duhai kekasih

aku disini sentiasa di samping mu sentiasa dekat dgnmu sentiasa setia dgn mu sentiasa mencintai mu sentiasa jujur pada mu semua keranamu..


aper akn jdi mnggu ni??

minggu ni nk blik kl ke?
ke blik umah dia?
aku xtau..
pening pk sal dia..
pening pk sal dri sendri..
nk blik umah dia aku malu..
malu sgt2..
xblik nti kate pe lak mak dia..
segan pon ada ase..
aku xbiasa ag ngn family dia..
baik ngat..
dah ckap kat ma dah nk g KL..
kat chik pon dah gtau..
nmpaknya mnggu ni aku xjumpe dia la..
sedih
=(
tp nk wat cam ne..
dah itu jln yg aku pk baik..
................................................
...................................................
....................................................
...................................................
tp xkesah pon..
aku mls nk pk..
jnji pg mana2 pon aku hapy...
huhuhuhuhuhu..
lalalalalalalalala
xde tekanan n xde desakan..
lg jauh lg bgus..




Monday, February 8, 2010

LOVE




ABANG CAYANG WINDU
CAYANG CINTA ABANG


LOVE...LOVE..LOVE


BABY LOVE
&
LOVE SHERRY

..KaU daN akU..

rindu sgt kat dia..
dah 4 ari jumpe dia tp still rindu gak..
biasa la..
adat bercinta..
4 hari bersamanya tapi blm puas ag..
ase nk selamanya duk ngn dia..
biar rindu di hati dapat d bendung..


ari ni..
bru ase nk coret sesuatu kat blog ni..
ari ni gak ase ada mood nk tulis something kat cni..
ye la dah lama blog ni ku biarkan kosong..
yela masa x mngizinkan..
byk benda nk kna wat..


tambah2 cti byk bln ni..
jd byk krja yg perlu disettle kan dlu..
penat semua ada..
cuti bru2 ni..
aku blik umah mak mertua..
baik mak dia..
harap2 jodoh aku ngn dia kekal sampai ke ank cucu..


kami xpernah pon gaduh..
nk gaduh pon xde masa..
msing2 ngn hal sendri..
kdng2 tu xmsj pon..
dlu sebln aku ngn dia xcontact..
tup2 jumpe kat kem..
bru la start ckap n msj..


mla2 aku jual mhal..
tapi rsa rindu atasi segalanya..
ni la adat bercinta..
ssh senang bersama..
sekarang dia dah lain..
dia dah mkin sayang aku..
aku pon syng dia gak..
tp satu je..
aku tkut nk bwa dia jumpe mak n abah kat kg..
tkut mereka xleh trima dia..
tp blm cbe blm tahu..


tp aku tkut nk cbe..
tkut kcewa..
bia la msa yg mentukN SEgalanya..
biar lmbt asl selamat...
hehehehehehehe..


ckap sal dia..
dia kdng2 xjga pon perasaan aku..
ckap ngn "aku mu aku" je..
tp aku xkesah pon..
klo aku kesah dah lame gaduh..
xnk la gaduh cam pietha n fit tu..
ckit2 majuk pastu gaduh..
aku mls nk lyn semua tu..


klo ikut hati tiap2 hari aku gaduh..
penat la nk gduh2 ni..
dia klo aku majuk mana nk pjuk..
trus bia aku ngn dunia ku..'
tu la dia..
tapi aku sayang dia..
n dia pon sayang aku..


apepon..
hidup mesti hapy..
lgipon dia bru nk blajar bercinta..
byk dugaan aku lalui spjg aku knal dia..
aku xkn sia sia kan dia..
tu janji aku..


k la aku stop kat cni lu..
nti sambung d lain hari..
bye...

:.Search Tab.:

There was an error in this gadget

:.Counter.:

:.cute cursor.:

My Melody Crying

:.Background.: